CREPNI LIMOVI

Crepni lim Lindab 

Materijal:

LINDAB CREPNI LIM SIVA BOJALindab LPA - Crepni lim,  proizvodi se od visoko kvalitetnog čelika, što omogućava da krovovi pokriveni njim nisu samo laki i uklopivi, već i jako izdržljivi. Zaštitni slojevi Classic, Premium i Elite imaju izvrsnu UV otpornost. Donja strana lima je zaštićena slojem laka. Ova kombinacija zaštitnih sistema otporna je na starenje, koroziju i garantuje zaštitu od vremenskih uticaja.

Primena Lindab crepnog lima:

Pošto je jedan kvadratni metar crepnog lima težak samo 5 kg, u slučajevima renoviranja može se koristiti tako što se table mogu direktno postavljati na postojeći pokrivač, bez ojačavanja postojeće konstrukcije. Zavrtnji kojima se čvrsto fiksiraju table crepnog lima šrafe se u određena mesta preko starog pokrivača i time ih čine postojanim za mnogo godina. Lindab LPA table crepnog lima imaju profilaciju sličnu crepu, zbog čega je izgled krova estetski lepši, a i bolje se uklapa u okolinu.

Prateći materijali:

U ponudi imamo i sve prateće materijale kao što su slemenjaci, zaptivni sundjeri, ventilacioni elementi, snegobrani, češljevi protiv ptica, krovne folije i šrafovi.

Crepni lim Swedsteel-Metecno

crepni lim swedsteel metecnoMaterijal:

Crepni limovi Swedsteel-Metecno proizvode se od visoko kvalitetnog švedskog čelika, sa velikim stepenom zaštite.

Primena Swedsteel-Metecno crepnog lima:

Prednost nad crepom imaju zbog svoje trajnosti, niske sopstvene težine i jake čvrstoće. Proizvode se na meru u tablama obezbeđujući tako  laku i brzu montažu. Koriste se uglavnom na krovovima stambenih i komercijalnih objekata, sa padom od 15°.

Prateći materijali:

Crepne ploče Swedsteel-Metecno su deo kompletnog sistema, sa svim potrebnim pratećim materijalom kao što su slemenjaci, zaptivni sunđeri, ventilacioni elementi, snegobrani, krovne folije i zavrtnjevi.

Standardne boje:

CREPNI LIMOVI BOJE

Garancija na crepne limove:

PE25 i MPE30 - 20 godina

MC35 - 30 godina