FALCOVANI LIMOVI

Samouklapajući falcovani lim Lindab

Materijal:Lindab click

SRP klik predfalcovani lim je napravljen od pocinkovanog, plastificiranog čelika, koji je pripremljen i savijen u proizvodnji.

Primena samouklapajućeg falcovanog lima Lindab:

Dostupan je u 17 različitih boja, u 3 različita pokrivna sloja zaštite. Krovovi pokriveni ovakvim ravnim limom jako dobro se uklapaju u moderne objekte. Obično se koristi za krovove nagiba 14°, ali sa strukturalnim ograničenjima i do 7°. SRP klik samouklapajući falcovani lim se proizvodi u 2 različite visine profila, sa običnim i design izgledom.

Prateći materijali:

U ponudi imamo i sve prateće materijale kao što su slemenjaci, zaptivni sundjeri, ventilacioni elementi, snegobrani, krovne folije i šrafovi.

Samouklapajući falcovani lim Swedsteel-Metecno:

Swedsteel SCL prefalcovani celicni limMaterijal:

Samouklapajući falcovani lim Swedsteel-Metecno proizvodi se od visoko kvalitetnog švedskog čelika, sa velikim stepenom zaštite.

Primena samouklapajućeg falcovanog lima Swedsteel-Metecno:

Predfalcovani limovi sa stojećim falcom su najnovije rešenje za moderan izgled krovova sa olakšanom i bržom montažom od tradicionalnih falcovanih krovnih pokrivača. Koriste se uglavnom na krovovima stambenih i komercijalnih objekata, sa padom od 14°.

Prateći materijali:

Predfalcovani krovni limovi proizvođača Swedsteel-Metecno su deo kompletnog sistema, sa svim potrebnim pripadajućim materijalima, kao što su uvodni lim, slemenjaci, fabričke opšave i samorezni šrafovi.